Semester!

Hej på er.
Jag är en modern hund på campingtur, jag har mobilt bredband och bärbar dator så här kommer en rapport direkt från brottsplatsen.
Som ni ser på bilden fick jag packa min krokodil själv, precis som jag befarade, men den kom i alla fall med som jag hade tänkt. Sen har jag packat diverse pinnar och kottar och annat fint som jag hittat. Skräp säger de andra, skatter säger jag.


Vi bor på en campingplats på Frösön där allt lutar, mina tuggben rullar i väg om jag inte ser upp med var jag lägger dem, så det är säkrast att äta upp dem direkt. Annars är det rätt mysigt i solen
 Lite trist har jag haft när matte köpt skor och jag fått ligga i bilen, men men vi har även badat, gått  i skogen och gjort annat kul. En kväll kastade vi pinnar kors och tvärs, jag ville gärna bära bort dem men då fick jag skäll. Matte sa att jag bar bort fel pinnar och hjälpte gammelmatte och husse i stället för vårt lag.I går morse hände nåt spännnde, Det kom en gubbe och ville att vi skulle prata i radio och berätta om vad vi gjorde på semestern. Jag skällde och pratade så mycket jag kunde men alla sa att jag skulle vara tyst. Överhuvudtaget har det varit mycket tjat om jag ska vara tyst, jag får inte alls skälla som jag vill, alla säger att jag stör då.
På fredag bär det i väg härifrån till min första utställning och det ska bli så spännande!
Sommarpussar från Frode


Nu bär det iväg...

Nu är det rullande huset snart fullpackat med allt vi äger. Ni skulle bara se hur de bär ut alla prylar man överhuvudtaget kan tänka sig, till och med en bärbarbar vindmaskin. Som om inte den vind som finns ute skulle räcka till. Men mina saker det är det ingen som tänker på att packa. Jag har sett att min mat blivit lastad som den ska och en matskål har jag också med, men inga tuggben, ingen boll och min gröna krokodil kommer matte säkert också glömma. Vad ska jag göra i en hel vecka? Bita på min egen svans?
Rapport om eländet kommer senare /Frode

Sommarlov

Hej allihop!
Det har varit lite tyst från mitt håll nu ett tag och det beror på att jag har fått sommarlov. Jag har badat och åkt båt och fiskat och gått i skogen och och och....
Dessutom har jag varit på kollo hos Tilda. Matte jobbade och alla andra drog i väg till pappas hemland, Finland, och dit fick jag inte följa med, det var nåt svammel om rabiesblodprov som inte var taget. Jag har väl inte vattenskräck heller. Om någon har sett mig bada så borde de förstå att jag är helt fri från rabies. Sen kom alla hem och var malliga över sina rosetter och pokaler, sånt skräp! En riktig hund bryr sig väl inte om sånt.Jag har en hemlighet. Jag har fått min första nummerlapp, till min första utställning med posten idag. Har jag tur kanske jag får en egen rosett, men berätta inte det för någon av mina vänner att jag sagt det, då tror de bara att jag är avundsjuk.


Monstret

Hallå allihop!
Jag har nåt väldigt spännande att berätta, jag har  träffat ett monster sen vi hördes senast. Jag var hemma hos Tilda och hälsade på och satt där i gräset i godan ro när jag kände en mystisk lukt som i och för sig var rätt spännande. När jag började kolla runt så fick jag se nåt som rörde sig i gräset. Det såg jättekul ut, så jag gjorde ett hopp, landade på djuret och bet till, pip lät det. Hoppsan, en rörlig pipleksak, det måste vara en uppgraderad version tänkte jag och gjorde några hopp till, pip, pip, pip. Jätteskoj! Men när jag gjorde nästa utfall gick pipleksaken till anfall och bet mig mitt i nosen och gissa om det gjorde ont, det började blöda och jag blev rätt uppskakad. Jag satte mig ner och tittade på djuret som bitit mig, tänk om det var en björn! Mamma har varnat mig för björnar men hon har aldrig sagt att det bor björnar hemma hos Tilda. Och nog trodde jag att björnar var större och mer skräckinjagande, men, tänkte jag när djuret vände sig om och sprang, det är bäst att ta det säkra före det osäkra och låta monstret löpa, om det nu är en björn.


RSS 2.0