Oj vad tiden springer..

 .....fort!
Bara några timmar kvar av mars månad så nu är det bäst att skriva månadens inlägg. Jag har fullt upp med att vila mig i form inför sommaren och hösten, en del säger att jag är lat men jag ser det inte så. Jag hushållar med min energi det är allt!
 
Ungdomarna har gjort skoterpremiär nu. Det gick väl rätt bra för dem, alla överlevde första turen även om det var läskigt. Jag gillar inte att åka i pulkan, det får mig bara att minnas allt vatten på isen första gången vi var till Pieskehaur. Då trodde jag verkligen att mitt unga liv var slut.
 
 
Jag föredrar att åka ned nedcabbat med vinden i mitt hår och en möjlighet att hoppa av i god tid innan kälken sjunker. I det här fallet åkte vi i andra vagnen i tåget. Det behövs lite plats när sju hundar och fyra personer ska ut på skotertur. Sen ska det med en massa mat, lite ved, tre par skidor och annat smått och gott.
 
 
Det var en riktigt härlig dag med rena drömföret för alla med fyra tassar eller skidor på fötterna. Tyvärr såg vi ingen fågel trots att vi var på bästa jaktlandet. Jag hoppas att det bara var tillfälligt och att det finns många fåglar som överlevt vintern och kan få många kycklingar i sommar.
 
 
 Malin var hemma och pussade alla adjö innan hon ska ut och resa. Hon ska åka jättelångt bort till djungel och palmer. Inga tjädrar men kanske en och annan apa som hoppar runt i palmerna. Ylvis kommer säkert att vara bra mycket större när hon kommer hem till Sverige igen. Han ser ut att bli att bli en stor kille, kanske större än jag, hemska tanke.
 
 
 Mars månad bild är av det mer underligare slaget.
Man brukar ju säga att här ligger en hund begraven men det är väl oftast ett talesätt. I det här fallet så ligger det verkligen en Frode begraven i djup snö. Inte särskilt snällt av gammelmatte att gräva ner mig. Ville hon bli av med mig, eller? 
 
 
 Snart är det första april och då ska man narras. Jag har inga planer på aprilskämt ännu men något kanske jag kommer på.
Vi hörs!
Frode

RSS 2.0