I hårdträning

Hej mina vänner..Nu är det snart premiär för årets stora händelse. Jag tränar det värsta jag kan, med bensträckningar både framåt och bakåt som ni ser.
För alla som inte är så insatta i jakttidtabeller så kan jag berätta att i morgon, tisdag 25 augusti så blir tjädrar och orrar lovligt vilt och jag ska till skogen och skälla på dem allihop, har jag tänkt. Då ska jag låta bli både pinnar och kottar som jag annars brukar bära omkring på när jag är ute i skogen. Jag hoppas att det händer lite spännande saker som jag kan berätta om här.

Jag har fått post från brorsan (Ole Einar) i jämtland. Han har tydligen samma ambitioner som jag att lukta gott och han hittade en surströmmingsburk, så jag undrar om han inte är luktar bättre än vad jag gör.

Sen har det kommit nyheter från Norge och mormor Tiukka som blev norsk skallkung igår. Grattis från mig och mamma, vi blir röda av avund.

Nu ska jag träna lite till och sen väntar jag med spänning på morgondagen.
/Frode

Kommentarer
Postat av: Ingela, Martin, Tarro & Selene

Äntligen dags för jakt!! Vi hoppas ni får en roligt och bra höst i skogarna. Det ska vi också försöka ha! Igår blev det ett 2:a pris på jaktprov för Tarro! Vi är jättenöjda!

2009-08-24 @ 11:01:57
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0